100% compleet
PRO

€1.000.000

geïnvesteerd

ZonLease T2

Portfolio van zonnedaken in Nederland.
Project voltooid
174 ZonneDelers

ZonLease T2

Wo 14 Apr 2021

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

Zonlease 1 B.V. tranche 2 is succesvol gefinancierd!

Met het succes van deze tweede tranche kunnen we nog meer zonnedaken van financiering voorzien. Dank voor het vertrouwen.

Klik hieronder op de gele knop om een vrijblijvende voorinschrijving te doen en op de hoogte te worden gesteld bij de start van een volgend project.

Over ZonLease
De afgelopen jaren constateerde ZonnepanelenDelen dat naast het direct financieren van zonnedaken via haar platform, er ook behoefte is aan een leaseproduct waarbij gebouweigenaren een vast bedrag per maand betalen voor hun systeem en waarbij investeerders een vaste rente ontvangen. Om dit mogelijk te maken is ZonLease 1 B.V. opgericht. ZonLease geeft ondernemers en dakeigenaren de mogelijkheid om eenvoudig financiering aan te trekken voor de realisatie van hun zonnedak. De financiering voor ZonLease zal worden opgehaald via ZonnepanelenDelen PRO.

Via ZonLease investeert men in een portefeuille aan grootschalige zonnedaken met SDE+ subsidie in Nederland gebouwd door gecertificeerde installateurs en veel zekerheden. Door met geselecteerde installateurs afspraken te maken over kwaliteit en prestaties kan sneller financiering worden verstrekt. Dat bespaart tijd en kosten. Bovendien verhoogt dit de kwaliteit.

De eerste zonnedaken zijn gefinancierd via Zonlease 1 B.V. Er is voor meer dan 15 miljoen euro aan financieringsaanvragen gedaan voor nieuwe zonnedaken.

ZonLeaseUsp V2 pro.jpg

HOE WERKT HET?

WAAROM_02 project.png
Iedereen kan investeren in deze aanbieding.
Je kunt meedoen vanaf €2.500
Jaarlijkse uitkering van netto 3% rente - geen jaarlijkse kosten
projectpagina1.png
Met de inleg gaat ZonLease 1 B.V. een financial lease overeenkomst aan met meerdere zonne-energieprojecten tussen de 50.000 – 300.000 euro.
De projecteigenaar betaalt een vast bedrag per maand voor de zonnepanelen.
Na 34 maanden wordt de lening afgelost.
WAAROM_05 project.png
Projecten met SDE+ subsidie van de Nederlandse overheid.
Zorgen voor meer duurzame energie en een schonere lucht.
Samen "verzonnen" we Nederland!

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan investeren in ZonLease. Je kunt investeren vanaf €2.500. Daarbij krijg jij jaarlijks een vast rendement van 3,0% en zorg je voor de benodigde versnelling van de transitie naar een duurzaam energiesysteem.

Geheel bovenaan kan het investeringsbedrag worden geselecteerd. Dat kan via een 'slider' of door het gewenste bedrag in te voeren. Er zal voor nieuwe investeerders een korte investeerderstoets volgen. We willen dat iedereen met kennis van zaken investeert. Je kunt ongeacht de uitslag deelnemen, maar raden je aan professioneel advies in te winnen mocht je niet bekend zijn met de termen.

Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je krijgt direct bevestiging van je deelname via e-mail. Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Wordt de 100% niet behaald? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Let op: De projectdocumentatie (informatiebrochure, informatie memorandum en AFM document) staat bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.


Merijn van de Ven van ZonnepanelenDelen heeft in een online Q&A uitleg gegeven over Zonlease 1 B.V. zelf, en de mogelijkheid tot investeren in de obligaties. Zie de video hieronder van de opname:


NIEUW: ZONNEPANELENDELEN PRO

Vanaf 2021 beschikbaar: ZonnepanelenDelen PRO. Zie toelichting op ons blog

Met dit product richt ZonnepanelenDelen zich op duurzame beleggers die willen investeren in zonne-energieprojecten. Het product ZonnepanelenDelen PRO kenmerkt zich door kortere looptijden en obligaties met een vaste rente. Investeren kan vanaf 2.500 euro.