0% compleet
OBLIGATIES

START 22 APR 13:00

Van €1.000.000 tot €2.000.000

Zonnepark De Willemshoek

66.465 zonnepanelen in gemeente Brummen / In samenwerking met Greenchoice

Zonnepark De Willemshoek

Ma 22 Apr 2024

de Willemshoek.png

ZONNEPARK DE WILLEMSHOEK

Bekijk de projectdocumentatie en investeer vanaf maandag 22 april 13:00 in de obligatielening van Zonnepark de Willemshoek. Klik hieronder op de gele knop om binnen 1 minuut een vrijblijvende voorinschrijving te doen, we brengen je dan op de hoogte bij de start van het project.

Onder de voorinschrijvers verloten we vier obligaties (à €25). Daarnaast ontvangen voorinschrijvers met een investeringsbedrag vanaf €2.500 een persoonlijke vouchercode t.w.v. €10 opgestuurd bij de start van het project (dit geldt voor voorinschrijvingen t/m 21 april).

DETAILS VAN DE AANBIEDING

 • Jaarlijks een vaste rente van 7%
 • De investering wordt linear afgelost (jaarlijkse 1/15e deel)
 • De obligatielening heeft een looptijd van 15 jaar
 • Binnen 9 jaar is het initiële investeringsbedrag terugverdiend
 • Extra rendement voor klanten van Greenchoice
 • Geen bouwrisico: het zonnepark levert sinds oktober 2023 zonne-energie aan het net
 • Inwoners van gemeente Brummen krijgen de eerste drie weken voorrang bij de uitgifte

OVER ZONNEPARK DE WILLEMSHOEK

Initiatiefnemer van het zonnepark is de familie Jurrius. Zij zijn sinds 2018 bezig met de ontwikkeling van het zonnepark. Na een zorgvuldig selectieproces hebben zij contact gezocht met Obton GreenIPP voor de bouw en exploitatie van het zonnepark.

De locatie van het park heeft een rijke geschiedenis. In het midden van de 19e eeuw werd de Oude Zuthpenseweg aangelegd als een belangrijke verbindingsweg tussen Eerbeek en Hall. Met de komst van het Apeldoornse Kanaal in de tweede helft van de 19e eeuw verloor de weg zijn belangrijke verbindingsfunctie. Het huidige zandpad bevindt zich nog steeds op dezelfde plek.

De zonnepanelen zijn zo geplaatst dat een onbelemmerd zicht mogelijk blijft vanaf de zandwegen. Het zonnepark streeft ernaar een aanvulling te zijn op het landschap. Door verschillende maatregelen te nemen, in combinatie met het tijdelijk beheer van de landbouwgrond, wil het zonnepark de biodiversiteit in het gebied vergroten. Langs de meeste randen blijven brede zones vrij, die worden ingezaaid als bloemrijke veldranden. Ook de grond onder de panelen wordt ingezaaid met kruidenrijk grasland. Het doel hiervan is dat verschillende soorten insecten, vlinders, wilde bijen en hommels, libellen, verschillende soorten vogels, dassen en kleine marterachtigen beter gedijen in het gebied.

Hall (1).jpg

PV-INSTALLATIE

De gemeente Brummen heeft de ambitie om evenveel energie op te wekken op hun eigen grondgebied als ze zelf gebruiken. Zonnepark De Willemshoek draagt hier in belangrijke mate aan bij met een jaarlijkse hoeveelheid van 35.185.146 kWh, dat is genoeg voor het gemiddeld elektriciteitsverbruik van meer dan 12.000 huishoudens. Brummen heeft 9.330 huishoudens, dus het zonnepark werkt genoeg duurzame stroom op voor het gemiddeld elektriciteitsverbruik van huishoudens in de hele gemeente.

REKENVOORBEELD

 • 200 obligaties kosten eenmalig €5.000,-
 • Je ontvangt jaarlijks 7% rente over het uitstaande bedrag
 • Jaarlijks ontvang je ook 1/15e deel van de inleg terug (€333,33)
 • Totaal te ontvangen aan rente gedurende 15 jaar: €2800
 • Klanten van Greenchoice ontvangen daarbovenop jaarlijks een vaste opslag van €0,10 per obligatie. Bij een investeringsbedrag van €5.000 is dat jaarlijks €20.
tabel willemshoek.png

HOE WERKT HET?

Icons projectpagina - euro - waarom.png
Onbeperkt investeren in zonne-energie
Jaarlijks ontvang je rente uitgekeerd. Je betaalt als investeerder geen administratiekosten en andere bijkomende kosten
Elk jaar wordt 1/15e van het investeringsbedrag afgelost (lineaire aflossing)
WAAROM_05 project.png
Iedereen kan meedoen in de zonneweide, omwonenden krijgen voorrang bij de uitgifte
Met jouw investering zorg je voor meer zonne-energie in Nederland
Al 11.000 investeerders gingen je voor, zij investeren gemiddeld €4.000
A. greenchoice logo.png
Energieleverancier Greenchoice is partner van het project en verhoogt het rendement op jouw ZonneDelen als je klant bij hen bent. Als je overstapt naar het Zonnig Voordeel contract ontvang je daarnaast een ZonCadeau t.w.v. €50 om te investeren via ZonnepanelenDelen.

EXTRA RENDEMENT VOOR KLANTEN VAN GREENCHOICE

Deelname aan zonne-energieprojecten via ZonnepanelenDelen is nóg interessanter als je klant bent (of wordt) van Greenchoice. Klanten van Greenchoice ontvangen voor Zonnepark de Willemshoek een aanvullende klantopslag van €0,10 per ZonneDeel. Het rendement inclusief de klantopslag van Greenchoice is daardoor gemiddeld 7,6% per jaar.

ACCOUNT GEREEDMAKEN VOOR INVESTERING

Nog geen account bij ZonnepanelenDelen? Registreer en maak je profiel compleet om te kunnen investeren. We hebben je persoonsgegevens nodig voor het inschrijfformulier voor een investering, daarnaast dienen wij te valideren dat je goed geïnformeerd investeert.

In je account kun je jouw investeerdersprofiel selecteren (ervaren, of niet-ervaren). Niet-ervaren beleggers dienen een toelatingskennistest, en simulatie te doorlopen. Je kunt ongeacht de uitslagen deelnemen. Niet-ervaren beleggers ontvangen daarnaast een bedenktermijn van vier dagen na hun investering. Als terugkerende investeerder zul je deze stappen soms ook moeten doorlopen voordat je opnieuw kunt investeren. Bekijk dit artikel voor meer informatie.

HOE KAN IK MEEDOEN?

Je kunt onbeperkt investeren in zonne-energie, er is geen maximum investeringsbedrag en investeren kan al vanaf 25 euro. Gemiddeld investeert men ongeveer €4.000 op ons platform. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de - in het zonnepark opgewekte - duurzame energie. Jaarlijks ontvang je voor dit project een vaste rente van 7% uitgekeerd.

Als het project start kun je meedoen door bovenaan het gewenste investeringsbedrag in te voeren. Wil je meer investeren dan jouw dagelijkse iDEAL limiet? Verhoog de limiet dan alvast. Bij bedragen vanaf €10.000 kun je ook voor bankoverschrijving kiezen, daarvoor is een goedgekeurd account nodig. Neem contact met ons op via support@zonnepanelendelen.nl.

Voor niet-ervaren beleggers volgt een korte toelatingskennistest en een simulatie. We willen dat iedereen met kennis van zaken investeert. Je kunt ongeacht de uitslag deelnemen, maar raden je aan professioneel advies in te winnen mocht je niet bekend zijn met de termen.

In de volgende stap controleer je het inschrijfformulier. Daarna volgt de betaling, dus vergeet je pinpas en Identifier niet. Je krijgt direct bevestiging van je deelname via e-mail. Voor nieuwe investeerders wordt na het investeren om een kopie van je identiteitsbewijs gevraagd.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een betaalrekening op naam van de Uitgevende Instelling bij de betalingspartner van ZonnepanelenDelen, Mangopay. Door gebruik te maken van een dergelijke aparte betaalrekening staat het geld van de investeerder veilig tot de obligatielening gerealiseerd kan worden. Wordt het minimale doelbedrag niet behaald? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

De projectdocumentatie staat bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.

Doe een vrijblijvende voorinschrijving via de gele button en ontvang een update bij de start van het project.