100% compleet
ZONNEDELEN

€80.050

geïnvesteerd

3.000 zonnepanelen in Eersel van Zonnedak Jacobs

Project voltooid
149 ZonneDelers

Zonnedak Jacobs

Wo 20 Mei 2020

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

Logos Jacobs.png

Zonnedak Jacobs gaat gerealiseerd worden!

Alle formaliteiten worden nu uitgevoerd, zodat daarna begonnen kan worden aan de bouw van het zonnedak. Dank aan alle ZonneDelers!

Vrijblijvend voorinschrijven voor een volgend zonne-energieproject? Klik op de gele balk en de voorinschrijving is in 60 seconden geregeld!

Ton en Anita Jacobs, de trotse eigenaren van een boerenbedrijf in Eersel, zijn erg bezig met de wijze waarop zij hun bedrijf inrichten. Hun doelstelling is zo boer- en diervriendelijk mogelijk te werken en voortdurend te zoeken naar oplossingen voor een win-win situatie voor mens én dier.

Eén van de doelen is een zo laag mogelijke CO2-voetafdruk binnen het bedrijf. Het opwekken van duurzame energie past hier helemaal bij. In 2012 hebben Ton en Anita een 100-tal zonnepanelen op hun dak geplaatst. Nu zullen er 3.000 nieuwe zonnepanelen bijkomen, zodat alle beschikbare daken vol komen te liggen. 

Graag willen Ton en Anita samen met andere mensen, die duurzaamheid ook belangrijk vinden, bijdragen aan een groenere toekomst. Door particulieren mee te laten investeren, krijgt iedereen de mogelijkheid om te profiteren van deze zonne-energie. Ook huishoudens die zelf geen geschikt dak hebben kunnen zo zorgen voor meer duurzame stroom in Nederland.

PV-INSTALLATIE

Op het zonnedak is ruimte voor maar liefst 3.000 zonnepanelen. Het volledige PV-systeem zal een vermogen van 1.005 kWp hebben. In het eerste volledige productiejaar zal het zonnedak 869.325 kWh schone zonnestroom opwekken. Dat is gelijk aan het elektriciteitsverbruik van circa 290 huishoudens.

Overview_jacobs.jpg

HOE WERKT HET?

Waarom 1 - hoe werkt het
Iedereen kan meedoen in het zonnedak!
Je kunt al meedoen vanaf €25,-
1 ZonneDeel levert gemiddeld 9,0 kWh stroom per jaar
WAAROM_05 project.png
Jij ontvangt de opbrengst van deze duurzame energie
Het rendement kan oplopen tot wel 5,0% per jaar
Ieder jaar wordt een 1/15de deel van inleg afgelost
WAAROM_03 project.png
15 jaar lang live inzicht in de prestaties van jouw ZonneDeel
Via slimme meter opbrengst vergelijken met eigen verbruik
Samen kunnen we Nederland verzonnen!
engie logo vierkant-2.png
Energieleverancier ENGIE is partner van het project en geeft je als ZonneDeler de mogelijkheid om naar hen over te stappen. Als klant van ENGIE is het rendement op je ZonneDeel hoger.
Overstappen naar ENGIE? Ga dan direct naar:

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in dit zonnedak. Je kunt één of meer ZonneDelen t.w.v. 25 euro kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de - op het zonnedak opgewekte - duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.

Als het project start kun je meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.

Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!

Let op: De projectdocumentatie komt zo snel mogelijk onder het kopje 'documentatie' te staan.

Jacobs.GreenIPP.jpg