100% compleet
ZONNEDELEN

€160.225

geïnvesteerd

4.800 zonnepanelen in Lievelde van Zonnedak Beltman

Project voltooid
207 ZonneDelers

Zonnedak Beltman

Wo 02 Sep 2020

INSCHRIJVEN

Vul e-mailadres in om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten.

Logo's beltman.png

100% - Zonnedak Beltman gaat gerealiseerd worden!

Dank aan alle ZonneDelers in het project. Vrijblijvend voorinschrijven voor een volgend zonne-energieproject? Klik op de gele balk en de voorinschrijving is in 60 seconden geregeld!

In het Gelderse Lievelde wonen en werken Jan Willem en Bernadet Beltman en hun zoon Jurgen met zijn vriendin Marloes. Jan Willem en Bernadet runnen een varkenshouderij en samen met Jurgen en Marloes een melkveebedrijf. Zij willen graag zonne-energie gaan opwekken om hun bedrijven te verduurzamen. Op de daken van de stallen van deze bedrijven is maar liefst plek voor 4800 zonnepanelen. Door particulieren investeringen mogelijk te maken, krijgt iedereen de kans om te profiteren van zonne-energie, dus ook huishoudens die zelf geen geschikt dak hebben voor zonnepanelen. Zo kan iedereen bijdragen aan een groenere toekomst!

PV-INSTALLATIE

Het volledige PV-systeem bestaat uit 4800 zonnepanelen en heeft een vermogen van ongeveer 1632 kWp. Het systeem kan daarmee jaarlijks meer dan 1.272.307 kWh opwekken. Genoeg zonnestroom voor meer dan 425 huishoudens.

Overview_Beltman_new.png

HOE WERKT HET

Waarom 1 - hoe werkt het
Iedereen kan meedoen in het zonnedak
Je kunt al meedoen vanaf €25,-
1 ZonneDeel levert gemiddeld 8,0 kWh stroom per jaar
WAAROM_05 project.png
Jij ontvangt de opbrengst van deze duurzame energie
Het rendement kan oplopen tot wel 5,7% per jaar
Ieder jaar wordt een 1/15de deel van inleg afgelost
WAAROM_03 project.png
15 jaar lang live inzicht in de prestaties van jouw ZonneDeel
Via slimme meter opbrengst vergelijken met eigen verbruik
Samen kunnen we Nederland verzonnen!
Greenchoice vierkant.png
Energieleverancier Greenchoice is partner van het project en geeft je als ZonneDeler de mogelijkheid om extra voordelig naar hen over te stappen. Als klant van Greenchoice is het rendement op je ZonneDeel bovendien hoger.

Overstappen naar Greenchoice? Ga dan direct naar:

HOE KAN IK MEEDOEN?

Iedereen kan mee investeren in het zonnedak. Je kunt één of meer ZonneDelen t.w.v. 25 euro kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de - op het zonnedak opgewekte - duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.

Als het project start kun je meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.

Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.

Je krijgt direct bevestiging van je deelname via e-mail. Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!


Let op: De projectdocumentatie (informatiebrochure, informatie memorandum, AFM document en achterstellingsakte) staat bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.

beltman foto