HOE WERKT HET

Je investeert via ZonnepanelenDelen in zonne-energieprojecten. Daarbij krijg je jaarlijks rendement uitgekeerd. Bij de PRO-projecten is dit een vaste rente. Voor ZonneDelen is de rente op basis van de productie van het zonne-energieproject en de dan geldende stroomprijzen. Daarnaast wordt de eigen investering weer volledig afgelost, net zoals bij een obligatie. Jij investeert. De rest wordt geregeld.

ONZE BELOFTES

  1. Projecten op ons platform voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen
  2. Stabiele inkomsten op jouw investering, door de vele zekerheden historisch gezien zeer lage 'default rate'.
  3. Jouw investering helpt de energietransitie te versnellen, altijd inzicht in de opbrengsten van jouw investeringen.


MAAK DE WERELD ZONNIGER IN ENKELE STAPPEN

1. REGISTREER
Maak je profiel compleet om klaar te zijn voor het investeren. Voor het opmaken voor het contract van inschrijving hebben we je persoonlijke gegevens nodig en dienen wij te valideren dat je goed geïnformeerd investeert.
2. SELECTEER PROJECT EN INVESTERINGSBEDRAG
Selecteer het project waarin je wilt investeren. Op de projectpagina staan alle details van het project inclusief zeer uitgebreide documentatie zoals een Informatie Memorandum. Bovenaan de projectpagina selecteer je het investeringsbedrag via een slider of voer zelf het gewenste bedrag in euro's in. Door te investeren zorg je voor de groei van duurzame energie in Nederland.
3. ACCORDEER EN INVESTEER
Bij akkoord op de overeenkomst voldoe je de investering online via iDEAL (of bankoverschrijving, mogelijk vanaf 10.000 euro investering), dit loopt via Mangopay, een betalingsdienstaanbieder gevestigd in Luxemburg.

HET PROCES NA INVESTEREN

1. BEVESTIGINGSMAIL
Na de investering ontvang je van ons per e-mail een bevestiging van jouw investering inclusief de eerder bevestigde inschrijvingsovereenkomst.
2. GEFELICITEERD !
Samen maken we meer zonne-energie mogelijk: Als het minimale doelbedrag is bereikt gaat het zonne-energieproject door. Je kunt hierbij helpen door het project te delen met familie, vrienden en de buren via Whatsapp, Facebook, LinkedIn of Twitter.
3. CONTROLE
Als ZonnepanelenDelen zorgen wij ervoor dat jouw investering alleen ten goede komt aan het zonne-energieproject. Wij hebben een 100% score. Alle projecten op ons platform zijn succesvol gefinancierd. Indien het project toch niet doorgaat, zal jouw geld worden teruggestort. Als het benodigde bedrag is opgehaald, en aan alle voorwaarden is voldaan, wordt het geld (in delen) doorgestort van de derdengeldenrekening naar de projecteigenaar en wordt het zonne-energieproject gebouwd!
4. ALTIJD INZICHT
Zodra het zonne-energiesysteem is geïnstalleerd en stroom produceert krijg je als ZonneDeler inzicht in de productie van jouw (deel van een) zonnepaneel via het persoonlijke dashboard van ZonnepanelenDelen. Elk jaar, op het moment in het jaar dat de ZonneDelen zijn uitgegeven, krijg je de ZonneRente uitgekeerd op basis van de zonnestroom productie in dat jaar.
50% compleet
Ontwikkeling & financiering van zonne-energieprojecten in de EU.
295 ZonneDelers
Nog 6 dagen
36% compleet
10.298 zonnepanelen in Sint-Oedenrode / Greenchoice
109 ZonneDelers
Nog 37 dagen
0% compleet
12.544 zonnepanelen in Bergen op Zoom / In samenwerking met ENGIE

Investeer in een zonnige toekomst

Profiteer ook van duurzame energie! Jij investeert. De rest wordt geregeld.
Bekijk alle projecten