ZONNEPARK SCHAMPSTEEG START BINNENKORT
Investeer op Zonhub in nieuw Zonnepark met Batterij-energieopslag systeem in Ede. Ontwikkelaar Enerparc ontwikkelt het zonnepark met 5.076 nieuw te plaatsen zonnepanelen inclusief een batterij-energieopslag systeem, met oog voor de natuur.
Klik hieronder op de gele knop om binnen 1 minuut een vrijblijvende voorinschrijving te doen. We brengen je dan als eerste op de hoogte zodra de projectdocumentatie beschikbaar is en de startdatum bekend is.
DETAILS VAN DE AANBIEDING
- Jaarlijks een vaste rente van 6,5%
- De investering wordt linear afgelost (jaarlijkse 1/15e deel)
- Investeringsbedrag is na 10 jaar terugverdiend dankzij jaarlijkse rente en aflossing
- De obligatielening heeft een looptijd van 15 jaar
- Reeds voor 15 jaar de SDE-subsidie verkregen (voor de volledigheid: eventuele afschaffing salderingsregeling heeft geen negatief effect op de inkomsten van dit project)
- Extra rendement voor klanten van ENGIE
Investeer op Zonhub in nieuw Zonnepark met Batterij-energieopslag systeem in Ede
Ook de gemeente Ede maakt zich sterk voor de energietransitie. Zij heeft zich als doel gesteld om in 2050 volledig energieneutraal te zijn. Daarvoor dienen er wel de nodige voorzieningen getroffen te worden. Een deel daarvan zal plaatsvinden in de vorm van zonneparken. Enerparc wil met de ontwikkeling van Zonnepark Schampsteeg haar deel hierin bijdragen.
Eind januari is er gestart met de bouw van het zonnepark. Inmiddels zijn de mechanische werkzaamheden afgerond en is de landschappelijke inpassing aangeplant. Naar verwachting zullen in april de werkzaamheden worden afgerond en is het park in mei operationeel.
Het park wordt op een zo natuurlijk mogelijke wijze ingepast in het landschap. Dat houdt in dat er streekeigen bomen en heesters geplant worden en bestaande landschappelijke kenmerken worden verstrekt. De materialen die voor de afrastering gebruikt worden bestaan uit natuurlijke in de omgeving passende materialen. Er wordt samengewerkt met landscaping specialist Loohorst uit Ederveen.
De inwoners van de gemeente Ede hebben een voorkeurspositie. Bewoners van Ede die in de eerste 48 uur na de start van de campagne investeren krijgen voorrang op uitgifte van obligaties.

LOCATIE
Het plangebied ligt parallel aan de A30 en is circa 2.9 hectare groot, waarvan maximaal 2 hectare gebruikt wordt voor het plaatsen van het PV-systeem. Het zonnepark zal bestaan uit 5.076 zonnepanelen en zal een vermogen hebben van circa 2,8 MWp. Daarnaast is er, mede op basis van simulaties van Aurora, voor gekozen om naast het zonnepark ook een batterij-energieopslag systeem te plaatsen van Iwell. Dit batterijsysteem heeft een capaciteit van circa 250 kW / 1075 kWh.



HOE WERKT HET?



HOE KAN IK MEEDOEN?
Investeren in vier stappen.
TIP: Wil je het moment van investeren snel en soepel laten verlopen, dan kun je de eerste drie stappen al zetten voordat je gaat investeren:
- Een account aanmaken. Dit kan ook al voordat je gaat investeren via > zonhub.com/welkom.
Wij zijn wettelijk verplicht een kopie van je ID aan je account toe te voegen (KYC-procedure). Volg daarin de eenvoudige stappen en upload alvast een foto van je ID-bewijs ter verificatie van je account. - Check alvast of je iDEAL limiet toereikend is.
Wil je meer investeren dan jouw dagelijkse iDEAL limiet? Verhoog dan alvast je limiet dan vooraf.
Bij bedragen vanaf €10.000 kun je betalen via bankoverschrijving, daarvoor is een goedgekeurd account nodig inclusief identiteitsbewijs. Wil je een zakelijke investering met bankoverboeking betalen? Neem contact met ons op via support@zonhub.com. - Voor niet-ervaren beleggers volgt een korte > toelatingskennistest en een simulatie.
We willen dat iedereen met kennis van zaken investeert. Je kunt ongeacht de uitslag deelnemen, maar raden je aan professioneel advies in te winnen mocht je niet bekend zijn met de termen. - Zodra de inschrijvingsperiode gestart is voer je het gewenste bedrag in bovenaan deze pagina.
Daarna controleer je het inschrijfformulier en volgt de betaling, dus vergeet je pinpas / Identifier niet. Je krijgt direct bevestiging van je deelname via e-mail.
Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een betaalrekening op naam van de Uitgevende Instelling bij de betalingspartner van Zonhub, Mangopay. Door gebruik te maken van een dergelijke aparte betaalrekening staat het geld van de investeerder daar veilig tot de obligatielening gerealiseerd kan worden. En wordt het minimale doelbedrag niet behaald? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!
De projectdocumentatie staat bovenaan de projectpagina onder het kopje > 'documentatie'.
INVESTEER IN DUURZAME ENERGIE EN DOE DE BIJEN EEN PLEZIER
Bijen zijn met hun bestuiving een essentieel onderdeel van onze voedselvoorziening. Echter hebben de insecten het steeds moeilijker in Nederland. Meer dan de helft van onze wilde bijensoorten dreigt binnenkort te verdwijnen. Daarom werkt Zonhub samen met Bijenstichting Nederland. Zonhub doneert voor elk succesvol gerealiseerd project, en per nieuwe investeerder op ons platform, een bedrag aan Bijenstichting Nederland. Dit initiatief zet zich in voor het stimuleren van de wilde bij, bijvoorbeeld door het aanleggen van bijenlinten en hommelreservaten, die van groot belang zijn voor het behoud van deze essentiële insecten.
Met jouw investering via Zonhub draag je dus niet alleen bij aan de energietransitie, maar ook aan betere huisvesting voor wilde bijen en hommels in Nederland.
>Lees dit artikel voor meer informatie over de samenwerking met Bijenstichting Nederland.
